Forsker Refugium.

Det Classenske Fideicomis har til formål, at støtte blandt andet videnskab og uddannelse. Driftsstøtte til Fuglsang Herregaard og vedligeholdelse af herregaardshaven samt rekreative områder er en væsentlig del af Fideicomisets  filantropiske virksomhed. For at øge interessen for benyttelse af  Fuglsang Herregaard fra universiteter og kulturinstitutioner yder Fideicomiset rabat til billiggørelse af ophold, transport og besøg på Fuglsang Kunstmuseum.

Københavns Universitet indgik som den første læreanstalt en aftale med Fideicommiset om brug af Fuglsang Herregaard til møder, seminarer, arbejds ophold i forbindelse med forskningsprojekter, kurser og private arrangementer.

Som en del af samarbejdet har Københavns Universitet og Det Classenske Fideicommis opgraderet inventar, WIFI og AV-udstyr i mødelokalerne på Fuglsang Herregaard.

Efterfølgende er der indgået tilsvarende aftaler med Syddansk Universitet, Copenhagen Business School, RUC, Kunst akademiet og Musik konservatoriet.

Faglige såvel som private arrangementer fra de nævnte læreanstalter eller dets ansatte opnår en 20% rabat på standard priser, når aftale om booking indgås direkte med Fuglsang Herregaard.

Konferencer, møder, kurser og skriveopholds.

 • Dagsmøder.
  Fra. 475,- kr. pr. person inkl. moms.  Rabat pris fra 380,- kr. pr. person.
  Morgenkaffe med brød, frisk frugt & vand, frokostbuffet og eftermiddagskaffe med hjemmebag.
 • Dagsmøder med overnatning
  Fra 1.875,- kr. pr. person inkl moms. Rabat pris fra 1.500,- kr. pr. person.

  Morgenkaffe med brød, frisk frugt & vand, frokostbuffet, eftermiddagskaffe med hjemmebag samt 2 retters aftenmenu med kaffe. Overnatning i et af vores intakte herregaardsværelser med morgenbuffet dag 2.
 • Læse- & skriveophold
  Fra. 1.375,- kr. pr. person inkl. moms. Rabat pris fra 1.100,- kr. pr. person.

  Kom videre med dit projekt i fredelige og inspirerende omgivelser. På Fuglsang Herregaard findes der ro og plads til fordybelse. Her hersker refugium ånden stadig.Bo i et af vores værelser på selve Herregarrden eller i vores anneks bygning med egen lille terrasse midt i Fuglsang Have. Vi forkæler dig med lækker hjemmelavet mad fra vores eget køkken, så du rigtigt kan bruge tiden fornuftigt. Ophold minimum 3 nætter ved denne pris.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter der vil krydre jeres ophold på Fuglsang og ryste jer endnu bedre sammen.

 • Spis frokosten under himlens tag i “tuja katedralen”.
  Minimum 10 personer (spørg efter pris).
 • Mordgåde på Herregaarden.
  Minimum 10 personer (spørg efter pris).
 • Introduktion til Fuglsang Herregaard i ord og billeder. Historien og Fru Neergaards liv. Når man ved hvor man er og i hvis fodspor, så giver det hele bedre mening. Den totale oplevelse af stedet, kulturen, miljøet og møblerne stiger i takt med kendskabet til stedets historie.
  Varighed ca. 1/2 time 500,- kr.
 • Kreativ team building KUMUS (spørg efter indhold).

Specielle ydelser for læreanstalter og kulturinstitutioner.

 • Transport
  Fuglsang har indgået en aftale om buskørsel med Johns Turist Fart, Nykøbing F. Dette betyder der kan arrangeres transport til faglige arrangementer på Herregaarden.
  Det Classenske Fideicommis yder i 2017 et tilskud på ca. 50% til transporten.

  Transport priser inkl. moms.
  Lille bus op til 19 personer København/Fuglsang tur retur. Normalpris 7.000,- kr. Rabat pris 3.500,- kr.
  Stor bus op til 50 personer København/Fuglsang tur retur. Normalpris  8.750,- kr. Rabat pris 4.375,- kr.
 • Gratis adgang til kunstmuseet
  Fuglsang har indgået en aftale med Fuglsang Kunstmuseum, der giver gæster fra de tilknyttede læreanstalter gratis adgang til museets udstillinger under ophold på Fuglsang.
 • Supplerende mødekapacitet
  Er der behov for yderligere konferencelokaler, end hovedbygningen kan rumme, er det muligt at leje sig ind hos Kunstmuseet og KUMUS.

Har i behov for mere information, så send os gerne en forespørgsel.

Share