En special aftale med Fuglsang Herregaard giver en række stordriftsfordele.

Faglige og private arrangementer

Københavns Universitet indgik som den første læreanstalt en aftale med Det Classenske Fideicommis om brug af Fuglsang Herregaard til møder, seminarer, arbejds ophold i forbindelse med forskningsprojekter, kurser og private arrangementer.

Som en del af samarbejdet har Københavns Universitet og Det Classenske Fideicommis opgraderet inventar, WIFI og AV-udstyr i mødelokalerne på Fuglsang Herregaard.

Efterfølgende er der indgået tilsvarende aftaler med Syddansk Universitet, Copenhagen Business School, Kunst Akademiet og Musik Konservatoriet.

Faglige såvel som private arrangementer fra de nævnte læreanstalter eller dets ansatte opnår en 20% rabat på standard priser, når aftale om booking indgås direkte med Fuglsang Herregaard.

Konferencer, møder, kurser og skriveophold.

 • Klik på Konferencer i topmenuen for at se de muligheder, som Fuglsang Herregaard tilbyder.

Specielle ydelser for læreanstalter med stordrifts aftale.

 • Transport
  Fuglsang har indgået en aftale om buskørsel med Johns Turist Fart, Nykøbing F. Dette betyder der kan arrangeres transport til faglige arrangementer på Herregaarden.
  Det Classenske Fideicommis yder i 2017 et tilskud på ca. 50% til transporten.
 • Gratis adgang til kunstmuseet
  Fuglsang har indgået en aftale med Fuglsang Kunstmuseum, der giver gæster fra de tilknyttede læreanstalter gratis adgang til museets udstillinger under ophold på Fuglsang.
 • Supplerende mødekapacitet
  Er der behov for yderligere konferencelokaler, end hovedbygningen kan rumme, er det muligt at leje sig ind hos Kunstmuseet og KUMUS.

Har i behov for mere information, så send os gerne en forespørgsel.

Share