Herregaards bed & breakfast

Omgivet af sjælden smuk fredet natur med blanke rolige Guldborgsund i baggrunden ligger Fuglsang … et intakt herregårdshjem fra 1869. Her findes fred, ro og en hyggelig atmosfære, væk fra en travl verden.

Tag på bed & breakfast og overnat i Fuglsang Herregaards hovedbygning med historisk hygge og patinerede, originale møbler på værelserne. Alle værelser har egen håndvask med spejl, og der er adskillige badeværelser og toiletter på gangene. Derfor sørger vi for en dejlig badekåbe og et par bløde tøfler til dig, når du bevæger dig rundt som på de gamle badehoteller.
Se herregårds værelserne.

Du kan også vælge den mere moderne afdeling i vores “Reden”. Der er eget bad, TV og terrasse med direkte adgang til Fuglsang have i alle værelserne.
Se værelserne i Reden.

Check-in/check-ud

Check-in/ankomst fra kl. 15.00 – 20.00. Ved ankomst senere end kl. 20 bedes du lave aftale med receptionen – sms er fint tlf. 2290 9363.
Check-ud/afrejse senest kl. 11.00

Morgenmåltid

Herregårdens morgenmåltid serveres fortrinsvis mellem kl. 08.00 og 10.00.
Morgenmåltidet er basseret på gode kvalitetsprodukter med fokus på rene råvarer. Måltidet kan eksempelvis bestå af kaffe/te, orange juice, græsk youghurt med sødt, hjemmelavet müsli og bær, hjemmebagt brød, oste, pålæg, frisk frugt, lokal honning, hjemmelavet syltetøj samt spejlæg og bacon.

Aftenmenu

Afhængig af sæson vil vi kunne tilbyde en lækker aftenmenu efter kokkens valg, serveret med Herregaardens vin eller en lokal Krenkerup øl i en af vores hyggelige stuer.
Ring eller skriv for at høre nærmere.

Kontakt

Se vejledende priser her eller kontakt os på tlf. 5487 3387 eller 2290 9363 og få et tilbud, der gælder specifikt for jeres arrangement.
Share