Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.
Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.
Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som smagfulde rødvine, bourgogne og alkoholfri vine fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.
Aften Menu
Kl. 17.30 – 21.00
Forret
Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild
Kr. 245,-
Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør
Kr. 195,-
Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce
Kr. 225,-
Hovedret
Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce
Kr. 225,-
Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce
Kr. 285,-
Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce
Kr. 345,-
Dessert
Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian
Kr. 145,-
Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin
Kr. 135,-
Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje
Kr. 125,-
Herregaards Menu
Serveres mellem 17:30 – 20:00
Forret
Citrus-rødbede marineret laks med syrnet fløde, peberrod, puffet vilde ris, druer og små skud
155,-
Hovedretter
Lokal vildand med jordskokker, kål, tyttebær, orangesauce og vild karse
325,-
Stegt havtaske med jordskokker, kål, tyttebær, orangesauce og vild karse
345,-
Krogh modnet ribeye med jordskokker, kål, tyttebær, orangesauce og vild karse
365,-
Desserter
Chokolade, kirsebær, mandel krokant, vaniljeis og rosmarin
135,-
2 slags oste fra Arla Unika med årstidens sylt og knas
135,-
Herregårds menu 3-retter
Citrus-rødbede marineret laks
Lokal vildand
Chokolade, kirsebær og vaniljeis
545,-