Restaurant ViGGo N

Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.

Smag magien på – Restaurant ViGGo N

Gastronomi i høj klasse – Hjemmelavet mad med kærlighed & lokale råvarer

Mad & drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard. I vores atmosfærefyldte à la carte-restaurant ViGGo N kan du nyde udsøgte retter i de autentiske, hyggelige stuer på herregården. Uanset om du bor på hotellet eller blot kommer forbi, lover vi en unik smagsoplevelse, hvor kvalitet og lokale råvarer er i fokus.

Aften Menu

Kl. 17.30 – 21.00

Forret

Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild

Kr. 245,-

Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør

Kr. 195,-

Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce

Kr. 225,-

Hovedret

Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce

Kr. 225,-

Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce

Kr. 285,-

Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce

Kr. 345,-

Dessert

Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian

Kr. 145,-

Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin

Kr. 135,-

Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje

Kr. 125,-

Herregaards A la Carte Menu

Serveres mellem 17:30 – 20:30

3 snacks 125kr

vaffel

Sprød vaffel med Vesterhavs ost med karamelliseret kartoffel

crustade

crustade med rygeost Cream og ørredrogn 

Tun

Hamachi lolipop glaseret med brændt citron salsa

Forretter

hamachi

Hamachi – agurk – rødløg – æble – honning – syrlig agurk vinaigrette

195kr

 

Kammusling

Kammusling – soya- sesam – fermenteret hvidløg – karamelliseret bøgehat – hasselnød – miso skum

185kr

 

knoldselleri

knoldselleri – soya- sesam – fermenteret hvidløg, karamelliseret bøgehat – pistacie – miso skum

165kr

 

Hovedretter

Helleflynder

Smør stegt helleflynder – frisk æble – radise – Hokkaido pure– grillet portobello – tobiko rogn – miso sauce nage

355kr

Pasta Wellington

Pasta – øksemørbrad – svampe – rødvin – Serano skinke – vildt rødvins glace

375kr

 

Aubergine

Aubergine – æg – trøffel – svampe, ost og miso sauce nage

355kr

 

Dessert

Bailey Chokolade mousse

Chokolade mousse – Bailey – hvid chokolade   

165kr

Chokolade suprise

Hvid chokolade – mørk chokolade – blommer – rom – karamel – marengs 

185

Ost

3 oste

140 kr

5 oste

180 kr

Med kompot og knækbrød

 

 Vegetar 4 retter 475kr

Grillet Hokkaido

Hokkaido – soya glace og brunet smør 

 

Aubergine

Bailey Chokolade mousse

 

4-retters menu 575kr

Hamachi

Hamachi – agurk – radiser – grøn æble – honning – syrlig agurk vinaigrette

Grillet Gulerod

Gulerod – honning – fermenteret hvidløg – pistacie – gulerod miso sauce

Helleflynder

Smør stegt helleflynder – frisk æble – radise – Hokkaido pure – grillet portobello – tobik

o rogn – miso sauce nage

Bailey Chokolademousse

Chokolademousse – Bailey – hvid chokolade  

 

5-retters menu 675kr

Kammusling

Kammusling – soya- sesam – fermenteret hvidløg – karamelliseret bøgehat – hasselnød – miso skum

Grillet Gullerod

Gulerod – honning – fermenteret hvidløg – pistacie – gulerod miso sauce

Grillet Hokkaido

Hokkaido – soya glace og brunet smør glace

Pasta Wellington

Pasta – oksemørbrad – svampe – rødvin – Serano skinke – vildt rødvins glace

Chokolade suprise

Hvid chokolade – mørk chokolade – blommer – rom – karamel – marengs