Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.
Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.
Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som smagfulde rødvine, bourgogne og alkoholfri vine fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.
Fra den 27. januar til den 1. april inviterer vi jer til at opleve vores hyggelige “Herregårds Fredag” hver fredag på Restaurant ViGGo N.
Start aftenen med et glas sprudlende bobler i de stemningsfulde stuer og lad jer derefter forkæle med køkkenchefens udsøgte 5-serveringers menu, nøje sammensat af sæsonens bedste råvarer.
Prisen for to personer er kun 675 kr.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften på herregården!
Husk at booke bord.
Aften Menu
Kl. 17.30 – 21.00
Forret
Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild
Kr. 245,-
Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør
Kr. 195,-
Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce
Kr. 225,-
Hovedret
Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce
Kr. 225,-
Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce
Kr. 285,-
Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce
Kr. 345,-
Dessert
Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian
Kr. 145,-
Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin
Kr. 135,-
Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje
Kr. 125,-
Herregaards Menu
Serveres mellem 17:30 – 20:00
Snack
Salte churros med revet vesterhavsost og trøffelmayo
95,-
Forret
Let bagt torsk med røget kærnemælk, æbler, kinaradise, dildolie og små urter
155,-
Jordskokkesuppe med smørstegte tern af jordskokker, persileolie, syltet stikkelsbær, brunet smør og urter
145,-
Hovedretter
Dagens fisk med glacerede rødbeder, morkler, syltet svampe og lys trøffelsauce
345,-
Krogh modnet ribeye med glacerede rødbeder, farseret morkler, syltet svampe og trøffelsauce
365,-
Desserter
’’Æblekage’’
æblekompot med Vaniljeskum, makroner, æblesorbet og timian
135,-
’’Bounty’’
Chokoladeis med kokos, luftig vanilje, cookie dough og kakao
145,-
2 slags oste fra arla unika med årstidens sylt og knas
135,-
Herregårds menu 3-retter
jordskokkesuppe
Oksekød
’’Æblekage’’
545,