Restaurant ViGGo N

Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.

Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.

Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som smagfulde rødvinebourgogne og alkoholfri vine fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.

Fra den 27. januar til den 1. april inviterer vi jer til at opleve vores hyggelige “Herregårds Fredag” hver fredag på Restaurant ViGGo N.

Start aftenen med et glas sprudlende bobler i de stemningsfulde stuer og lad jer derefter forkæle med køkkenchefens udsøgte 5-serveringers menu, nøje sammensat af sæsonens bedste råvarer.

Prisen for to personer er kun 675 kr.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften på herregården!

Husk at booke bord.

Aften Menu

Kl. 17.30 – 21.00

Forret

Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild

Kr. 245,-

Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør

Kr. 195,-

Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce

Kr. 225,-

Hovedret

Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce

Kr. 225,-

Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce

Kr. 285,-

Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce

Kr. 345,-

Dessert

Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian

Kr. 145,-

Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin

Kr. 135,-

Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje

Kr. 125,-

Herregaards Menu

Serveres mellem 17:30 – 20:00

Snack

Salte churros med revet vesterhavsost og trøffelmayo

95,-

Forret

Let bagt torsk med røget kærnemælk, æbler, kinaradise, dildolie og små urter

155,-

Jordskokkesuppe med smørstegte tern af jordskokker, persileolie, syltet stikkelsbær, brunet smør og urter

145,-

Hovedretter

Dagens fisk med glacerede rødbeder, morkler, syltet svampe og lys trøffelsauce
345,-

Krogh modnet ribeye med glacerede rødbeder, farseret morkler, syltet svampe og trøffelsauce
365,-

Desserter

’’Æblekage’’

æblekompot med Vaniljeskum, makroner, æblesorbet og timian

135,-

’’Bounty’’

Chokoladeis med kokos, luftig vanilje, cookie dough og kakao

145,-

2 slags oste fra arla unika med årstidens sylt og knas

135,-

Herregårds menu 3-retter

jordskokkesuppe

Oksekød

’’Æblekage’’

545,