Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.
Smag magien på – Restaurant ViGGo N
Gastronomi i høj klasse – Hjemmelavet mad med kærlighed & lokale råvarer
Mad & drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard. I vores atmosfærefyldte à la carte-restaurant ViGGo N kan du nyde udsøgte retter i de autentiske, hyggelige stuer på herregården. Uanset om du bor på hotellet eller blot kommer forbi, lover vi en unik smagsoplevelse, hvor kvalitet og lokale råvarer er i fokus.
Vi forsyner vores gæster med kvalitetsvin som smagfulde rødvine, bourgogne og alkoholfri vine fra den kongelige hofleverandør Kjær & Sommerfeldt.
Aften Menu
Kl. 17.30 – 21.00
Forret
Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild
Kr. 245,-
Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør
Kr. 195,-
Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce
Kr. 225,-
Hovedret
Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce
Kr. 225,-
Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce
Kr. 285,-
Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce
Kr. 345,-
Dessert
Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian
Kr. 145,-
Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin
Kr. 135,-
Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje
Kr. 125,-
Herregaards A la Carte Menu
Serveres mellem 17:30 – 20:30
3 snacks 125kr
vaffel
Sprød vaffel med Vesterhavs ost med karamelliseret kartoffel
crustade
crustade med rygeost Cream og ørredrogn
Tun
Hamachi lolipop glaseret med brændt citron salsa
Forretter
hamachi
Hamachi – agurk – rødløg – æble – honning – syrlig agurk vinaigrette
195kr
Kammusling
Kammusling – soya- sesam – fermenteret hvidløg – karamelliseret bøgehat – hasselnød – miso skum
185kr
knoldselleri
knoldselleri – soya- sesam – fermenteret hvidløg, karamelliseret bøgehat – pistacie – miso skum
165kr
Hovedretter
Helleflynder
Smør stegt helleflynder – frisk æble – radise – Hokkaido pure– grillet portobello – tobiko rogn – miso sauce nage
355kr
Pasta Wellington
Pasta – øksemørbrad – svampe – rødvin – Serano skinke – vildt rødvins glace
375kr
Aubergine
Aubergine – æg – trøffel – svampe, ost og miso sauce nage
355kr
Dessert
Bailey Chokolade mousse
Chokolade mousse – Bailey – hvid chokolade
165kr
Chokolade suprise
Hvid chokolade – mørk chokolade – blommer – rom – karamel – marengs
185
Ost
3 oste
140 kr
5 oste
180 kr
Med kompot og knækbrød
Vegetar 4 retter 475kr
Grillet Hokkaido
Hokkaido – soya glace og brunet smør
Aubergine
Bailey Chokolade mousse
4-retters menu 575kr
Hamachi
Hamachi – agurk – radiser – grøn æble – honning – syrlig agurk vinaigrette
Grillet Gulerod
Gulerod – honning – fermenteret hvidløg – pistacie – gulerod miso sauce
Helleflynder
Smør stegt helleflynder – frisk æble – radise – Hokkaido pure – grillet portobello – tobik
o rogn – miso sauce nage
Bailey Chokolademousse
Chokolademousse – Bailey – hvid chokolade
5-retters menu 675kr
Kammusling
Kammusling – soya- sesam – fermenteret hvidløg – karamelliseret bøgehat – hasselnød – miso skum
Grillet Gullerod
Gulerod – honning – fermenteret hvidløg – pistacie – gulerod miso sauce
Grillet Hokkaido
Hokkaido – soya glace og brunet smør glace
Pasta Wellington
Pasta – oksemørbrad – svampe – rødvin – Serano skinke – vildt rødvins glace
Chokolade suprise
Hvid chokolade – mørk chokolade – blommer – rom – karamel – marengs