Refugium

Forsker refugium

Når det drejer sig om at finde ro til at fokusere, er det godt at komme ud af de vante rammer. Fuglsang Herregaard giver dig den nødvendige ro, og natur og kultur er lige om hjørnet, når du har brug for en pause.

Såvel det fredede landskab, Skejten, som den gamle herregårds elegante stuer og velmøblerede værelser giver rig mulighed for fordybelse og samvær. Her kan du finde den indre ro, komme videre med dine projekter eller lade op til nye arbejdsopgaver. Vi forkæler dig med lækker hjemmelavet mad fra vores eget køkken, så du rigtigt kan bruge tiden fornuftigt.

Du kan benytte alle rum i hovedbygningen, såfremt de er ledige. Du kan vælge at bo i de charmerende gamle værelser i selve hovedbygningen, hvor der er toilet og bad på gangen. Eller du kan bo i annekset “Reden”, der er et 60’er byggeri i Fuglsang Have – her er toilet, bad og tv på alle værelser og adgang til Fuglsang Have via en lille terrasse.

Under dit refugie ophold på Fuglsang Herregaard er du som udgangspunkt “selvkørende” mht. måltider. Der findes dog ophold med fuld forplejning. Tal med os om det, når du bestiller.

Lige udenfor din dør har du Fuglsang Kunstmuseum og kulturhuset KUMUS. Og har du bil med, kan du indtage frokosten med udsigt over havet i den idylliske fiskerby, Nysted, der ligger kun 5 km væk.

Priser

Se vejledende priser her eller kontakt os på tlf. 5487 3387 eller 2290 9363 og få et tilbud, der gælder specifikt for jeres arrangement.

Joergen Roed

Værelse i Fuglsangs hovedbygning.
Se alle værelserne i hovedbygningen.

Værelse i annekset "Reden".

Værelse i annekset “Reden”.
Se alle værelserne i annekset “Reden”.

Fotografi: Jesper Andersen