Refugium

Skriveophold i historiske rammer på Fuglsang Herregaard

Når det drejer sig om at finde ro til at fokusere, er det godt at komme ud af de vante rammer. Naturen og vores smukke lokaler på Fuglsang Herregaard giver den nødvendige ro og ny inspiration, når du har brug for en pause.

Såvel det fredede landskab, Skejten, som den gamle herregårds elegante stuer og vores velmøblerede værelser giver rig mulighed for fordybelse og samvær. Her kan du finde den indre ro, komme videre med dine projekter eller lade op til nye arbejdsopgaver.

Vores refugie værelser er alle med eget bad/toilet i annekset “Reden”, der er et arkitekttegnet 60’er byggeri i Fuglsang Have i forlængelse af herregaarden – her findes tv på alle værelser og direkte adgang til Fuglsang Have via egen lille terrasse samt et lille fælleskøkken med service og udstyr til lettere madlavning. Overalt er der fri benyttelse af wifi. Under dit refugie ophold på Fuglsang Herregaard er du som udgangspunkt “selvkørende” mht. frokost og aftensmåltid.

Lige udenfor din dør finder du også Fuglsang Kunstmuseum og kulturhuset KUMUS. Det naturskønne fredede område Skejten og Fuglsang Have som indbyder til lange gåture. I sommerperioden er der udstilling i den gamle Herskabsstald og cafe’en på herregaarden er åben. Og har du bil med, kan du indtage frokosten med udsigt over havet i den idylliske købstad, Nysted, der ligger kun 5 km væk samt tage en dukkert i havet.

 

Vi tilbyder refugieophold med eller uden forplejning:

Joergen Roed

Værelse i Fuglsangs hovedbygning.
Se alle værelserne i hovedbygningen.

Værelse i annekset "Reden".

Værelse i annekset “Reden”.
Se alle værelserne i annekset “Reden”.

Fotografi: Jesper Andersen

Refugieophold (kun værelse)

Værelse i annekset ”Reden”.
Pris pr. person pr. døgn, linned og rengøring for virksomheder og institutioner, der har uddannelsesaftale med Fuglsang Herregaard 675 kr. inkl. moms.

Der findes mulighed for bestilling af forskellige måltidskasser. Du kan også selv medbringe proviant, der kan tilberedes i det lille annekskøkken. Her findes køleskab, kogeplader, elkedel, kaffemaskine og mikroovn.

Måltidskasse

  • Morgenmad pr. døgn 50 kr.
  • Frokost og aften pr. døgn 400 kr.

Refugieophold (med fuld forplejning)

Værelse i annekset ”Reden”.
Pris pr. person pr. døgn, linned og rengøring for virksomheder og institutioner, der har uddannelsesaftale med Fuglsang Herregaard 1.340 kr. inkl. moms.

Fuld forplejning, som omfatter morgenmad, frokost, kaffe og kage samt aftensmåltid med kaffe. Alle andre drikkevarer købes separat.
Booking minimum 3 personer i 3 døgn.

Booking

Gå til booking siden eller kontakt os på tlf. 5487 3387 eller 2290 9363 og få et tilbud, der gælder specifikt for jeres arrangement.