Indlæser Begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kristian Lilholt koncert – UDSOLGT

6. september 2018 kl. 18:00 - 22:00

Kr. 268,36
Kristian Lilholt

Hvor kommer musikken fra og hvad kan den bruges til? Spændende intim koncert med Kristian Lilholt. Varighed ca. 2 timer inkl. pause. Prisen er 268, 36 kr. (inkl. 23,36 kr. i gebyr) for koncert, anretning og kaffe.

Kristian Lilholt voksede op i Aalborg i et hjem med klaver, og hvor den første pasning udenfor hjemmet var byens musikalske legestue, hvor man fik en blokfløjte i munden ved indskrivningen, og hvor der var obligatorisk morgensang. Han fandt ret tidligt ud af, at det var i musikkens verden, han kunne gøre en forskel. Og sådan blev det.

Hør ham fortælle om et langt liv med musikken, om hvordan den kommer til ham, og hvordan han ønsker at formidle den. Hør om sangene på dansk og engelsk, om instrumentalmusikken – som er kendt langt ud over Danmarks grænser – . Hør om samarbejdet med broderen Lars om nogle af de mest slidstærke melodier på Lilholt Bands repertoire, og med f.eks Michala Petri, til hvem Kristian Lilholt har komponeret ny musik.

Hør også om de musikalske KURE UDEN ORD, hvor publikum ligger i behagelige hvilestole, og lader tanker og følelser tage på langfart, akkompagneret af Kristians elskede instrumentalmusik spillet live af ham selv, søsteren Tine Lilholt, Lasse Jørgensen og Frede Panduro.
Hør om de store tværkunstneriske projekter LAND: årstidernes danske landskaber i musik, malerier og levende billeder – og STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid i musik, dans, historiske filmklip, animation og projektorkunst.

Kristian fyldte 60 år i 2016, og udgav i den anledning en rigt illustreret bog med 2 indlagte musikalbum – et med nye sange på dansk, og et med ny instrumentalmusik. Ligeledes er der nyt LAND på vej – konceptet forventes fuldendt i 2019.

Kristian Lilholt er godt selskab – eftertænksomhed, lune og kommunikation i øjenhøjde! Og ja, han spiller og synger selvfølgelig en masse undervejs for at illustrere og supplere.

Detaljer

Dato:
6. september 2018
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Kr. 268,36

Arrangør

Fuglsang Herregaard
Telefon
2290 9363
E-mail
post@fuglsangherregaard.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fuglsang Herregaard
Nystedvej 73
Toreby L., 4891
+ Google Maps
Fuglsang Herregaard