Fuglsang Herregaard. Musiksalen.

Herregårdsfester

Med storslåede, historiske rammer ude som inde, bliver en fest et minde for livet på Fuglsang Herregaard. Omkranset af voldgrav og med tilhørende smuk park er Fuglsang Herregaard den perfekte ramme for fejringen af enhver festlig begivenhed.

De herskabelige, hyggelige stuer og saloner samt den smukke musiksal med de store funklende prismekroner og den lette lyse stemning kan danne rammerne om ethvert arrangement lille som stort.

Vores opmærksomme og dygtige personale tager sig godt af jer, ligesom vi forkæler med udsøgte serveringer med gode, friske råvarer.

Vi tilbyder romantisk overnatning i nyrenoverede værelser i klassisk herregårdsstil eller i vores anneksbygning “Reden” … alle med eget bad og toilet.

Fra I kommer til I går, har I hele Fuglsang Herregaard for jer selv, og med historiens vingesus som en del af stedet bliver jeres fest bestemt uforglemmelig.

Vi matcher jeres ønsker og gør dagen perfekt.

Vi glæder os til at se jer på Fuglsang Herregaard.

Festpakker

Vi har to festpakker, som vi kan tilpasse individuelt – se herunder.

Pakke: Herregårdsfest

Start med en dejlig gåtur, lidt eftermiddagshygge i stuerne eller besøg Fuglsang Kunstmuseum inden aftenens festligheder.
Middagen serverer vi i den eventyrlige musiksal eller i vores romantiske havestue – alt efter selskabets størrelse. Samtidig tilbyder vi overnatning på selve herregården eller i den tilstødende anneksbygning “Reden” for festens gæster til special pris.

Kontakt os, så sammensætter vi et arrangement, der passer præcis til jeres ønsker.

Pakke: Konfirmation på Fuglsang

Som konfirmand har du helt sikkert en idé om, hvordan din dag skal være. Vi hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed.
Arrangementet startes typisk med en velkomstdrink. Vælg mellem buffet eller ”family style” servering ved bordet. Der serveres herregårdens vin, øl og vand og efterfølges med kaffe og te og Fuglsangs konfirmationskage. Før afrejse sluttes med “tak for i dag” mad.

Kontakt os, så sammensætter vi et arrangement, der passer præcis til jeres ønsker.

Fuglsang Herregaard