Refugium ydelser for institutioner med aftale.

I tiden 1885-1959 var en kombination af musik, billedkunst og friluftsliv under ejerne Bodil og Rolf Viggo de Neergaard en hjørnesten i livet på Fuglsang. Med den store ombygning og modernisering, der afsluttedes i 2019 og en samarbejdsaftale med Københavns Universitet og andre uddannelsesinstitutioner er Fuglsang Herregaard nu klar til at bære arven fra familien de Neergaard videre som refugium og uddannelsescenter.

Herregården ligger ved det fredede naturområde Skejten med udsigt til Guldborgsund på Lollands sydkyst midt imellem Nykøbing Falster og havnebyen Nysted – kun halvanden times kørsel fra København med gode togforbindelser til Nykøbing Falster station og bus eller taxi til Fuglsang Herregaard.

Når det drejer sig om at finde ro til at fokuserer, er det godt at komme ud af de vante omgivelser. På Fuglsang Herregaard kan du nyde naturen og vores smukke lokaler, finde ny inspiration og tage en pause fra hverdagen. Lige udenfor Herregaardens dør finder du Fuglsang Kunstmuseum, som du får en gratis billet til samt Kulturhuset KUMUS hvor der lejlighedsvis kan nydes klassiske koncerter.

Refugieophold

Fuglsang Herregaard tilbyder refugieophold i Annekset “Reden” og i herregårdens hovedbygning, der i 2018-2019 er ombygget for at imødekomme tidens forventninger.
Læs mere om refugieophold.

Konferencer, møder & kurser

Fuglsang musiksal danner en smuk ramme om jeres konference og kan rumme op til 100 personer. Der er desuden masser af plads til at koble af i pauserne – enten i de tilstødende smukke stuer eller i den store og velplejede herregårdshave. Musik- og konferencesalen er udstyret med alt relevant it- og præsentationsudstyr: Wi-Fi, projektor, whiteboard, flipover samt lydudstyr.

Du kan desuden booke vores to møde- og kursuslokaler, der er fuldt udstyrede med it-faciliteter.

  • R. V. de Neergaards Billardrum rummer op til 26 personer og er udstyret med projektor, whiteboard, videokonference udstyr og flipover.
  • Arkitekt Carl Petersens rum rummer op til 12 personer og er udstyret med projektor, whiteboard og flipover.

Vi håndterer al forplejning lige fra dagens 3 måltider til diverse forfriskninger i dagens løb. Bliver det nødvendigt med overnatning, huser vi pt. selv op til 38 personer ved delte dobbeltværelser eller 19 personer på enkeltværelser. Vi kan være behjælpelig med at booke overnatning på de nærliggende hoteller om eventuelt manglende pladser.
Læs mere om konferencer, møder og kurser.

Rabatter og tilskud til uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner, der har indgået en aftale med Fuglsang Herregaard, kan opnå følgende rabatter og tilskud:

  • 50% rabat på opholdsprisen. Tal med os om det, når I booker eller forespørger tilbud.
  • 50% tilskud til buskørsel fra institutionen til Fuglsang Herregaard ved grupper på min. 8 personer samt til togbillet til Nykøbing F station og bus eller taxi videre til Fuglsang.
Fuglsang Herregaard