Forskerrefugium

Det Classenske Fideicommis har indgået et samarbejde med Københavns Universitet, der gør det muligt for uddannelsesinstitutioner at benytte Fuglsang Herregaard som refugium og møde-/konferencecenter til en reduceret pris.

Det Classenske Fideicommis, en af de store gamle danske fonde stiftet i 1792. Fideicommisset har til formål at støtte bl.a. videnskab og uddannelse. Derfor stiller Fideicommisset Fuglsangs hovedbygning til rådighed for bl.a. Københavns Universitet, CBS, Syddansk Universitet, RUC, Kunst Akademiet samt Musik Konservatoriet på fordelagtige vilkår.

Rabatter og tilskud til uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner, der har indgået en aftale med Fuglsang Herregaard, kan opnå følgende rabatter og tilskud:

  • 20% rabat på alle priser. Tal med os om det, når I booker eller forespørger tilbud.
  • 50% tilskud til buskørsel fra institutionen til Fuglsang Herregaard ved grupper på min. 10 personer.

Skriveophold

Fuglsang Herregaard tilbyder skriveophold i Annekset “Reden” og i herregårdens hovedbygning, der i 2018-2019 er ombygget for at imødekomme tidens forventninger.
Læs mere om skriveophold.

Konferencer

Fuglsangs smukke og traditionsrige musiksal kan rumme op til 100 personer ved stående arrangementer og op til 75 siddende personer.
Læs mere om konferencer.

Møder & kurser

Fuglsangs hovedbygning rummer to veludstyrede mødelokaler med plads til henholdsvis 12 og 22 personer. Er der behov for flere lokaler, kan en eller flere af de fire stuer inddrages.
Læs mere om møder & kurser.

Fotografi: Jesper Andersen