Herregårdshotel

Herregaards Hotel

På Fuglsang Herregaard kan du overnatte i den nyrestaurerede hovedbygning eller i annekset “Reden”.

Overnat i herskabelige omgivelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et intakt Herregaardshjem, hvor historiens vingesus tydeligt fornemmes.

Besøg Fuglsang Kunstmuseum eller gå en dejlig tur i Oluf Rudes fodspor på det middelalderlige Skejten når du alligevel er her.

På Herregaarden overnatter du på et af vores nyrenoverede historiske værelser, selvfølgelig med eget bad/toilet. Du kan også vælge vores anneksbygning fra 60’erne ”Reden” med egen terrasse med direkte udgang til Fuglsang Have også med eget bad/toilet.

Den charmerende Herregaards bar/Cafe er åben for overnattende gæster, her tilbydes der lette aften anretninger; se menu under Cafe’ siden, til enhver tid en kold lokal Krenkerup øl, et godt glas vin, en dejlig kop kaffe eller en god whisky, som kan nydes i en af Herregaardens autentiske stuer eller på den overdækkede patio med skøn udsigt til haven. Alt efter sæson er det muligt at bestille vores Tapas tallerken, bestående af hjemmelavet og lokale specialiteter.

Fuglsang Herregaard er fyldt med sjæl, ånd og en unik kulturarv, vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse – sætte tiden i stå og lade roen falde.

Værelsespriser inkl. morgenmad og moms

  • Herregaard Standardværelse lille dobbelt/enkelt 1.145 kr./995 kr.
  • Herregaard Standardværelse dobbelt/enkelt 1.295 kr./1.145 kr.
  • Herregaard Superiorværelse dobbelt/enkelt 1.495 kr./1.345 kr.
  • Anneks Standardværelse dobbelt/enkelt 1.145 kr./995 kr.
  • Ekstra opredning 300 kr.
  • Baby seng 150 kr.
  • Hund kun mulig i anneks 200 kr.

Brug vores ONLINE BOOKING (åbner i nyt vindue).

Ønsker I en middag i byen, kan vi stærkt anbefale de omkringliggende kroer og restauranter, der giver rig mulighed for en god oplevelse. Specielt vil vi fremhæve:

Fuglsang Herregaard