Herregårdshotel

Herregårdshotel

Fuglsang Herregaard kan benyttes til overnatning i den nystaurerede hovedbygning eller i annekset “Reden”.

Overnat i herskabelige omgivelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores storslåede renæssance omgivelser på Fuglsang Herregaard på Lolland. Godset fremstår som et intakt Herregaardshjem, hvor historiens vingesus tydeligt fornemmes i de fredede bygninger og stemningsfyldte stuer samt det unikke landskab der omgiver Herregaarden. Besøg Fuglsang Kunstmuseum eller gå en dejlig tur i Oluf Rudes fodspor på det middelalderlige Skejten når du alligevel er her.

På Herregaarden overnatter du i atmosfære fyldte romantiske omgivelser på et af vores nyrenoverede historiske værelser på selve Herregaarden, selvfølgelig med eget bad/toilet eller i vores mere moderne anneksbygning fra 60’erne ”Reden” med egen terrasse med direkte udgang til Fuglsang Have også med eget bad/toilet. Alle vores værelser er opkaldt efter personligheder tilknyttet stedet gennem tiderne og indrettet med de originale møbler.

Den charmerende Herregaards bar er åben for overnattende gæster, her tilbydes der til enhver tid en kold lokal Krenkerup øl, et godt glas vin, en dejlig kop kaffe eller en god whisky, som kan nydes i en af Herregaardens autentiske stuer eller på den overdækkede patio med skøn udsigt til haven. Alt efter sæson er det muligt at bestille vores Tapas tallerken, bestående af hjemmelavet og lokale specialiteter.

Vores lækre Herregaards morgenmad med hjemmebag og lokale produkter bliver efter en dejlig nats søvn serveret i Poul Abrahamsens spisesal par terre.

Fuglsang Herregaard er fyldt med sjæl, ånd og en unik kulturarv, vi glæder os til at give jer en uforglemmelig oplevelse – sætte tiden i stå og lade roen falde.

Værelsespriser inkl. morgenmad og moms

  • Herregaard Enkeltværelse 975 kr.
  • Herregaard Standardværelse lille 1.125 kr.
  • Herregaard Standardværelse 1.275 kr.
  • Herregaard Superiorværelse 1.475 kr.
  • Anneks Standardværelse 1.075 kr.
  • Ekstra opredning 300 kr.
  • Baby seng 150 kr.
  • Hund kun mulig i anneks 200 kr.

Kontakt os, så sammensætter vi et arrangement, der passer præcis til jeres ønsker.

Ønsker I en middag i byen, kan vi stærkt anbefale de omkringliggende kroer og restauranter, der giver rig mulighed for en god oplevelse. Specielt vil vi fremhæve:

Grupper

Hotellet har åben for almindelige bookinger fra 1. maj til 1. oktober. I den resterende del af året åbner vi for arrangementer og værelsesbooking ved minimum booking af 3 værelser.