Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.
Frokost Menu
Kl. 13.00 – 16.00
- Udvalg af danske oste & italienske pølser. Tilpasset garniture og brød – Kr. 245,-
- Rørt tatar med sprød salat, urter samt fritter & aioli – Kr. 225,-
- Dampet blåmuslinger med fritter, aioli & cremet sauce – Kr. 195,-
- Sprød fisk med tomatiseret dressing, rejer, koldrøget laks, urter & sprød salat – Kr. 185,-
Aften Menu
Kl. 17.30 – 21.00
Forret
- Skindstegt fjæsing med variation af græskar, skummende hummerbisque & dild – Kr. 145,-
- Tatar af kammusling med umodne ferskner, sprøde salater, urter og skilt musling sauce – Kr. 165,-
- Ravioli med trøffel, syltet svampe, hasselnødder, vesterhavsost og brunet smør – Kr. 155,-
Hovedret
- Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce – Kr. 225,-
- Farseret vagtel med svampe, selleri, porre & cremet karljohan sauce – Kr. 285,-
- Oksemørbrad med rødbeder, endiver, morkler & timian sauce – Kr. 345,-
Dessert
- Hvid chokolademousse med pocheret rabarber, sorbet & timian – Kr. 145,-
- Tiramisu med chokolade, caramel & blodappelsin – Kr. 135,-
- Passionsfrugt tærte med marengs, timian & vanilje – Kr. 125,-