Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.
Forretter
- Variation af tomater med frisk buratta, koldpresset olie og urter – Kr. 145,-
- Ceviche, vilde urter, citrus, umodne ferskner & syltet sennepsfrø – Kr. 155,-
- Pocheret kulmule med ørredrogn, dild & skummende asparges sauce – Kr. 165,-
Hovedretter
- Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce – Kr. 225,-
- Rødtunge stegt på ben med grillet hjertesalat, salt syltet citron & sauce beurre blanc – Kr. 275,-
- Farseret bryst af Dalbakkegaard kylling med squash, ærter, persille & have-syre samt persille blanquette sauce – Kr. 325,-
- Krogh modnet okse ribeye med sprøde fritter sauce bearnaise & sommer salat – Kr. 365,-
Desserter
- 2 oste fra arla unika med hjemme sylt og knas – Kr. 135,-
- Koldskål med danske jordbær, sorbet, urte-chokolade og havrecrumble – Kr. 155,-
- Variation af ananas med kokossorbet og vaniljeskum – Kr. 165,-