Restaurant ViGGo N

Mad og drikke er en vigtig del af livet på smukke Fuglsang Herregaard.

Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer på Herregaarden. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig hjemmebagt kage.

Forretter

  • Variation af tomater med frisk buratta, koldpresset olie og urter – Kr. 145,-
  • Ceviche, vilde urter, citrus, umodne ferskner & syltet sennepsfrø – Kr. 155,-
  • Pocheret kulmule med ørredrogn, dild & skummende asparges sauce – Kr. 165,-

Hovedretter

  • Dampet blåmuslinger med aioli, sprøde fritter & hvidvins sauce – Kr. 225,-
  • Rødtunge stegt på ben med grillet hjertesalat, salt syltet citron & sauce beurre blanc – Kr. 275,-
  • Farseret bryst af Dalbakkegaard kylling med squash, ærter, persille & have-syre samt persille blanquette sauce – Kr. 325,-
  • Krogh modnet okse ribeye med sprøde fritter sauce bearnaise & sommer salat – Kr. 365,-

Desserter

  • 2 oste fra arla unika med hjemme sylt og knas – Kr. 135,-
  • Koldskål med danske jordbær, sorbet, urte-chokolade og havrecrumble – Kr. 155,-
  • Variation af ananas med kokossorbet og vaniljeskum – Kr. 165,-

Terrassekort

Grillet surdejsbrød med Koldrøget laks, avokado, oliven, hjertesalat & urter
Kr. 185,-

Pilselv rejer med grillet surdejsbrød, aioli, citron og urtesalat
Kr. 165,-

Variation af tomater med frisk boretta, koldpresset olie og urter
Kr. 145,-

Rørt tatar med sprød salat, urter samt fritter & aioli
Kr. 225,-

Dampet blåmuslinger med fritter, aioli & cremet sauce
Kr. 195,-

Sprød fisk med tomatiseret dressing, rejer, koldrøget laks, urter & sprød salat
Kr. 185,-

Fuglsang Herregaard