Denne hjemmeside gør brug af cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Nogle cookies bruges til statistik og andre sættes af tredjepartstjenester såsom Google og Facebook. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.
Nyd vores atmosfærefyldte a la carte restaurant ViGGo N i de autentiske hyggelige stuer. Vi bestræber os på at give en unik smagsoplevelse uanset om du bor på hotellet eller bare kommer forbi. Vi foretrækker friske og så vidt muligt lokale råvarer når sæsonen tillader det. Vi serverer selvfølgelig også lokal gourmet øl fra Krenkerup og Falster Bryghus, dejligt veltempereret vin, økologisk læskende safter, kaffespecialiteter og dejlig kage samt a la carte frokost og aften.
Predinner Drinks & Snacks
Drinks
- Kølige Bobler – Kr. 85,-
- Champagne – Kr. 110,-
- Dry Martini – Kr. 110,-
Bombay Sapphire, Martini extra dry, olives - Stockholmsyndrom – Kr. 110,-
Granatæblejuice, frisk limesaft, sukkersirup,
Japansk Blossom Gin - Fuglsang Have – Kr. 95,-
Hvid rom, hyldeblomstlikør, limesaft, æblejuice - Frederiksdal Negroni – Kr. 125,-
Frederiksdal vermouth, campari, gin
Snacks
- Østers – Kr. 35,-
Vinaigrette og citron pr. stk. - Oliven, mandler & rodfrugt chips – Kr. 125,-
- Caviar prunier Classique 30G – Kr. 495,-
Crème fraiche, purløg & blinis
(perfekt at dele for 2 personer) - Champange & caviar 10G – Kr. 250,-
Creme fraiche, purløg og blinis
Fuglsang’s Sommer Menu
Forret
- Kammusling
Ærter, grillet agurk, løvstikke og bobler
Hovedret
- Kylling bryst
Nye løg, pak choi, hasselnød og trøffel samt fumé
Dessert
- Koldskål
Vanilje, citron, lime og skovmærke
Kr. 545,-
Menu
Forretter
- Hvide asparges – Kr. 195,-
håndpillet rejer, hollandaise, urter - Kammusling – Kr. 175,-
bobler, ærter, grønne jordbær, agurk, urter - Okse tatar – Kr. 165,-
Capers, urter, sprøde salater, tatar sauce - Dampet blåmuslinger – Kr. 155,-
Hvidvin/fløde sauce med urter, aioli og sprøde fritter
Til alle retter kan tilkøbes caviar (5G) – Kr. 100,-
Hovedretter
- Ribeye 350G – Kr. 495,-
Mormor salat med danske jordbær, sprøde fritter & sauce bearnaise - Kyllingbryst – Kr. 295,-
Nye løg, pak choi, hasselnød og trøffel samt fumé - Pighvar – Kr. 365,-
Stegt på ben med blomkål, ribs, capers samt purløg & karse - Dampet blåmuslinger – Kr. 225,-
Hvidvin/fløde sauce med urter, aioli og sprøde fritter
Dessert
- Jordbær – Kr. 155,-
Hvid chokolademousse, sorbet og sødeskærm - Koldskål – Kr. 145
Vanilje, citron, lime og skovmærke - Ost – Kr. 165,-
3 oste fra Arla unika med hjemmesylt og knas