Livsbegivenheder

Livsbegivenheder

Fuglsang Herregaards storslåede, romantiske og historiske rammer gør fejringen af livsbegivenheder til et minde for livet.

Det hele starter, når I nærmer jer herregården med voldgrav og den smukke Fuglsang Have, og det fortsætter i de herskabelige, hyggelige stuer og saloner samt den smukke musiksal med de store funklende prismekroner … det hele er med til at skabe den perfekte ramme om jeres store fest, hvad enten det er et bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation.

Herregårdsbryllup

De herskabelige, hyggelige stuer og saloner samt den smukke musiksal med de store funklende prismekroner og den lette lyse stemning kan danne rammerne om et lille, hyggeligt bryllup eller et storslået, eksklusivt bryllup med alt hvad dertil hører – lad eventyret begynde.

Læs mere om Herregårdsbryllup her.

Herregårdsfest

I kan ankomme på dagen fra kl. 14:30. Aftenen slutter kl. 02:00, medmindre I har bestilt forlænget åbning i baren. Hvis I overnatter, serverer vi morgenmad dagen efter, og der er afrejse kl. 12:00. Start med en dejlig gåtur, lidt eftermiddagshygge i stuerne eller besøg Fuglsang Kunstmuseum inden aftenens festligheder.

Læs mere om Herregårdsfest her.

Konfirmation

Arrangementet startes typisk med en velkomstdrink. Buffetten tallerken serveres med forret, hovedret og dessert eller ”family style servering” ved bordet. Der serveres herregårdens vin, øl og vand og efterfølges med kaffe og te og Fuglsangs konfirmationskage. Før afrejse sluttes med “tak for i dag” mad.

Læs mere om Konfirmationsfester her.