Indlæser Begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MATHIAS HEISE KVARTET i koncertsalen på Fuglsang Herregaard

25. november 2021 kl. 20:00 - 23:30

DKK 175

Torsdag den 25. november kl. 20:00 kickstarter Jazz på Tværs julemåneden med et særarrangement med grillaften og efterfølgende MATHIAS HEISE KVARTET i koncertsalen på Fuglsang Herregaard.

Der er tale om et særarrangement kort før julen for alvor sætter ind. Koncerten afholdes i samarbejde med Fuglsang Herregaard, der forud for koncerten byder på en grillmenu serveret i herregårdens historiske og stemningsfulde stuer. Grillaftenen begynder kl. 17:30 og menuen er: Barbecue-grill med to slags kød (nakkekam – kyllingebryst), coleslaw, stegt hjertesalat med grillet grønt vendt i grøn olie, petit kartofler vendt i spinat og fløde, olivenbrød og hjemmerørt smør.

Efter middagen er der koncert med Mathias Heise, der er en prisbelønnet dansk mundharpist, pianist og komponist med en lynkarriere. Bl.a. blev han i 2013 blev verdensmester i kromatisk jazzmundharpe ved World Hamonica Festival i Tyskland, i 2014 vandt han DPAs komponistkonkurrence ”Årets nye jazzstjerne” og i 2016 blev han tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris. I 2017 blev han tildelt Ben Webster Prisen som den yngste prismodtager nogensinde.

Med sig til denne koncert har Mathias nogle af Danmarks allerbedste instrumentalister, hvor han også vil udfolde sig på flyglet. Kvartetten består af Mathias Heise – harmonica og piano, Per Møllehøj – guitar, Thomas Fonnesbæk – bas og Morten Lund – trommer.

Koncerten er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond.

Billetter til begge koncerter og spisningen på Fuglsang Herregaard købes på www.jazzpaatvaers.dk.

Detaljer

Dato:
25. november 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
DKK 175
Hjemmeside:
www.jazzpaatvaers.dk

Arrangør

Jazz på Tværs
E-mail
jazzpaatvaers@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fuglsang Herregaard
Nystedvej 73
Toreby L., 4891
+ Google Maps
Fuglsang Herregaard