Ansigt

Oplev vores nye wellness faciliteter på Fuglsang Herregaard Hotel. Vi har indrettet et af de gamle pigeværelser i kælderetagen til et hyggeligt, roligt og afslappende rum, hvor vi tilbyder ansigtsbehandlinger, massage, manicure og pedicure.

Vores behandlinger er med produkter fra Sanzi Beauty. Et dansk firma der har udviklet produkter som er rige på vitaminer, antioxidanter og mineraler fra planter, urter, frø og nødder.

Deep Relax behandling

En behagelig og afstressende ansigtsbehandling, hvor der arbejdes med en dybdegående Gua Sha massage som opstrammer musklerne i ansigtet, reducerer ophobninger af væske samt dræner for affaldsstoffer via lymfesystemet. Behandlingen afsluttes med en lækker kølende maske rig på hyaluronsyre og en moisturizing ansigtsmaske så huden får et godt fugtboost.

45. minutter.
Pris: 545,- kr.

Brug vores ONLINE BOOKING.

Skræddersyet dybde rens behandling med frugtsyre peeling serum

En skræddersyet dybde rens rig på vitaminer og antioxidanter, som bliver sammensat efter din hudtype. Her gennemgår huden en blid og effektiv exfoliering, hvor døde hudceller, overskydende fedt og snavs fjernes, så huden efterlades ren og afbalanceret. Sammen med en 10% frugtsyrepeeling, hjælpes huden med at regenerere cellerne, reducere rødme, bekæmpe inflammation og hudirritation. Din hud vil blive efterladt glat og ren med en ensartet hudtone.

60. minutter
Pris: 675,- kr.

Brug vores ONLINE BOOKING.

Luksus Signaturbehandling

En vitaminrig luksusbehandling sammensat efter din hudtype. Din hud vil gennemgå en dybdegående rens efterfulgt af en blid og effektiv exfoliering af huden, hvor døde hudceller, overskydende fedt og snavs fjernes så huden efterlades ren, glat og afbalanceret. Derudover indeholder denne behandling en behagelig og afstressende Lifting Gua Sha Massage, hvor der arbejdes med opstramning af musklerne i ansigtet, reducerer ophobninger af væske samt dræner for affaldsstoffer via lymfesystemet.

90. minutter
Pris: 875,- kr.

Brug vores ONLINE BOOKING.

KOBIDO ansigts MASSAGE

Japanske kejserinder begyndte at implementere Kobido-massagen i deres skønhedsrutiner, først for at lindre smerter og senere for at genoprette huden og altid holde den glat og strålende. I årenes løb spredte dens efterspørgsel sig, ikke kun blandt andre kejserinders yndlingsmassage, men også blandt resten af samfundet.

Kobido massage aktiverer 16 ansigts- og nakkemuskler. Der arbejdes med mindst 47 bevægelser, der kombinerer håndbevægelser og andre redskaber såsom jaderuller. Der veksles mellem forskellige teknikker fra at strække din hud, til pres på specifikke punkter i ansigtet, eksfoliering og cervikal massage, som giver fordele for dit helbred og forbedrer dit ansigts udstråling.

HVAD ER FORDELENE VED KOBIDO MASSAGE?
Kobido betyder “ældgammel skønhed”. Teknikker fra traditionel japansk medicin bruges i dit ansigt til at:

  • Forbedre din huds tilstand: den udglatter, bekræfter og fjerner dens ufuldkommenheder.
  • Minimerer aldring
  • Bevægelserne er med til at øge blodcirkulationen, fjerne urenheder og toksiner.
  • Da den også er en afslappende massage, hjælper den dig med at rense dit sind og reducerer stress og angst.
  • Aktiverer lymfesystemet.

60. minutter.
775,- Kr.

Brug vores ONLINE BOOKING.

Fuglsang Herregaard